7 Şubat 2012 Salı

Laurelin; ki altın ağaç..
Ben ki; gümüş severim...
Neden Laurelin?
Aramak istediğim için mi, gümüş'ü?..
Telperion'u yaşamak için mi?...

9 yorum:

  1. deli saçmaların fazlasıyla akıl dolu,

    YanıtlaSil
  2. Akıllı olmak da bir delilik özelliği değil midir aslında?

    YanıtlaSil
  3. bu durumda akıllı bir deli olduğunuzu iddaa etmiş olursunuz ki, bir deli bunu asla kabul etmez,delilik doğuştandır,bazıları deli kalır.

    YanıtlaSil
  4. Akıllı deli diye bir şeyin valığını kabul etmemeli. Bir deli ile sohbet edip "bu mu şimdi deli?" diye düşündüğümüz sırada, kendisi yanından geçen Orhan Veli'ye selam verir, ya üçümüz oturup sohbet ederiz, ya şaşkınlıkla bakakalırız. İnce bir çizgi mi?

    YanıtlaSil
  5. kelimeleri bir yana bıraksak,anlamlar yakamızı bırakmıyor,bazen d ü ş ü n ü y o r u m d a-ki bu çok sık b a ş ı m a glen bir şey değil-sınırı kim çizdi bir deli mi akıllı mı yoksa?kendini diğerlerinden ayırmaya çalışan biridir diye bir yanım ..diğer yanım zaten yok

    YanıtlaSil
  6. Ya bir'den fazla olsaydı? Üstelik biri de henüz 7 yaşında...

    YanıtlaSil
  7. ben neyi anlamadığımı düşünedurayım,yorucu bir şey düşünmek,ama deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  8. Virginia Woolf beni o kadar etkiledi ki, dövseydi daha iyiydi.. Oralarda bir "Telperion" gördüm, ay ışığı kadar huzurlu olsun. Yazmak istedim, yazamayınca buraya döndüm..

    YanıtlaSil
  9. akıllıca bir iki cümle bulmak için dört adım sağıma attım,dört adım soluma,başladığım yere geldiğimde,binlerce kelime hucum etti ,beynime ama ben yine bir cümle kuramadım.woolf sizi dövseydi de çıldırmaktan kurtulamazdı.Telperion orada güzel durur diye düşündüm.kimin olduğunu hatırlamasam da şu an,''bütün öğeden sonra mı bir virgülün yerini değiştirmekle geçirdim der..(osacar wilde).yine dene yine yenil daha güzel yenil..yazıya ama.(

    YanıtlaSil